Медичне обладнання та ліки надійшли до Славутича

  • 345

Антибіотики, кровоспинні препарати, центрифуга лабораторна, коагулятор, автоклав, деякі хірургічні інструменти та портативний УЗД апарат стануть у нагоді лікарям Славутицької міської лікарні при наданні медичних послуг жителям міста.

Добра справа зроблена завдяки спонсорській допомозі Компанії VINCI Construction Grands Projets (Франція), яка відома успішно реалізованим проєктом будівництва нового безпечного конфайнменту над зруйнованим енергоблоком Чорнобильської АЕС, у складі консорціуму «NOVARKA» та організаційним заходам Румунської неурядової організації міжнародної асоціації солідарності PHONEO Romanian NGO of international solidarity association that aims to help communities in difficulty/ФОНЕО.

Цінуємо підтримку Компанії VINCI та НГО «ФОНЕО». Турбота, небайдужість, велике бажання допомогти славутичанам у скрутний воєнний час заслуговує на повагу та вдячність.
Щира подяка також славутичанці Альоні Ладижевій, яка формувала та організовувала доставку допомоги Компанії «VINCI» до Славутича.