Із засідання виконавчого комітету

  • 419

Динамічно, конструктивно відбулося сьогодні, 11 серпня, засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 22 питання. Перший заступник міського голови Віктор Шевченко надав інформацію  щодо підготовки до опалювального сезону.
Потому начальник управління фінансів Галина Зайченко запропонувала внести зміни до бюджету  Славутицької міської територіальної громади на 2022 рік. За рахунок перерозподілу видатків за програмами, реалізація яких, відповідно до обмежень, що діють в умовах воєнного стану, не  можлива, а також  коштів резервного фонду, економії коштів, що виникла внаслідок скорочення чисельності працівників органів самоврядування, запропоновано забезпечити видатки  на  оплату  кредиторської заборгованості за спожите теплопостачання та очікуване споживання  тепла у жовтні, листопаді 2022 року у сумі 13 594 тис. грн.
Відповідно внесені зміни до міських програм: Громадського бюджету участі, розвитку охорони здоров’я, програми благоустрою, розвитку фізичної культури та спорту, програми «Молодь Славутича», молодіжний бюджет участі, інформатизації та електронного урядування, підтримки добровольчих формувань Славутицької міської територіальної громади.  
Без змін залишився розмір плати за навчання в Дитячій школі мистецтв на 2022 – 2023 навчальний рік.  
У зв’язку з виконанням, знято з контролю 10 рішень виконавчого комітету Славутицької міської ради.
Затверджено обсяг використання частини коштів, одержаних від оренди майна  комунальної власності КП «ЖКЦ» за 2021 рік та порядок використання частини коштів, одержаних від оренди майна комунальної власності КП «ЖКЦ».
Створено координаційну раду з  питань  запобігання  та  протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми.
Управлінню соціального захисту населення виділені кошти для надання компенсації вартості на проїзд громадянам, які отримують програмний гемодіаліз за ІІ квартал 2022 року.
На завершення розглянуті питання опіки та піклування.