Міський голова Юрій Фомічев: Долучайся до акції «Одноденний заробіток – на потреби Наших Захисників»

  • 310

Повномасштабна війна в Україні триває. Наш Славутич та славутичани виборюють своє право на мирне та вільне життя.

Перебуваючи в ізоляції, в оточенні ворожих військ та на межі гуманітарної катастрофи, ми продемонстрували свою силу – в єдності. Завдяки підтримці партнерів міста і друзів громади, а найголовніше – дякуючи героїчному спротиву славутичан, Славутич стійко тримається.  

Сьогодні лінія фронту сягає з Півночі, через весь Схід і аж до Півдня нашої країни. І на цих кордонах боронять рідну землю і наше з вами чисте небо наші славутичани: ті захисники нашого міста, які пішли до лав Збройних Сил України.

Майже щодня ми отримуємо запити від наших бійців про допомогу. Славутичани жодного разу не залишились байдужими.

У місті ми створили Раду волонтерів, роботу якої координує авторитетна і фахова людина – Віктор Одиниця. До складу ради входять надійні та мотивовані славутичани: наші волонтери та військові, благодійники, представники громадськості та бізнесу, професійна спільнота міста.

Координаційна рада збирає та обробляє інформацію не лише про гуманітарні та технологічні потреби міста. У першу чергу – про потреби славутичан, які героїчно захищають Україну, служать в Збройних силах України та перебувають на передовій. Кожен збір та звіт про кошти відбувається прозоро.  

Але цього недостатньо. Як часто буває на полі бою, виникають термінові потреби і виклики, які потрібно вирішити негайно: тоді у нас немає дорогоцінного часу для тривалого збору коштів. Щоб мати можливість швидко відповідати на термінові запити, ми хочемо створити певний запас – фонд коштів для вирішення нагальних потреб. Своєчасна реакція на запити наших захисників нерідко зберігала їм життя та щодня наближає нашу Перемогу.

Тому ми запроваджуємо Акцію «Одноденний заробіток – на потреби Наших Захисників». Ми закликаємо кожного працевлаштованого славутичанина, хто отримує заробітну плату, перераховувати щомісячно одноденний заробіток до нашого Благодійного Фонду «Славутич. ЧАЕС. Розвиток», що був заснований у 1998 році спільним рішенням Первинної профспілкової організації Чорнобильської АЕС, МГО «Громадська рада з розвитку міста», ГО «Спілка виробників товарів та послуг» та Ради підприємців м.Славутича. Нині ми спрямовуємо роботу Фонду на потреби наших захисників.  

Всі звіти про збір та витрати коштів отриманих в результаті акції будуть опубліковані на сайті БФ «ЧАЕС.СЛАВУТИЧ.РОЗВИТОК» (посилання в коментарях) та в соціальних мережах організацій-партнерів благодійного фонду.  Від кожного з Нас залежить Наша Перемога!

З вірою у Славутич!
З вірою в ЗСУ!
З вірою в Україну!