Ліцеїсти отримали омріяні свідоцтва про освіту

  • 379

 

Завершився навчальний рік для наших випускників. У минулому залишаються, для 41, 42, 43 груп ліцею, гучні дзвінки, які лунали щоранку, учнівські олімпіади, гамірка їдальня із смаколиками, онлайн уроки під час пандемії і війни.

У Кіноконцертному комплексі зібралися разом ліцеїсти, вчителі, батьки на урочисте вручення свідоцтв про здобуття загальної середньої освіти. Таких випускників у ліцеї цьогоріч 56. Є чим пишатися високопрофесійному знаному колективу, не тільки у місті, а вже у світі – Славутицькому ліцею.

Золоті медалі отримали: Ігор Неділя, Владислав Забровський, Олександр Ювченко, Анна Бегун, срібні медалі – у Катерини Школьної, Ольги Томилко, Дарини Мацук, Валерії Прохорової.

Кращим ліцеїстом цього навчального року визнаний Ілля Андрєєв, учасник Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України (секція хімія). Результати конкурсу ще очікуються, але бажаємо йому перемоги. До речі, два роки тому, волонтер, підприємець Юрій Репех започаткував свою нагороду «Кращий учень ліцею», він же і вручив відзнаку «Мудра сова» Іллі Андрєєву.

Завжди поряд із своїми дітьми батьки.

Тепло прозвучали слова вдячності від батька Василя Шульги, що адресувалися колективам дитячих садочків, шкіл, позашкільних закладів, ліцею. А ще пишний, запашний коровай від кураторів, що був виставлений на аукціон придбали батьки за чотири тисячі гривень. Ці кошти були передані на допомогу ЗСУ.

Пролунав останній дзвоник для таких молодих, красивих, креативних, неординарних, незалежних, чуйних, яскравих наших ліцеїстів, яких усі роки навчання опікували куратори Валентина Зінченко, Олег Приходько, Ірина Артем’єва. Важко не погодитися зі словами директорки Тетяни Нечай до своїх випускників: «Будьте патріотами своєї мрії, патріотами свого міста, патріотами своєї країни. І нехай майбутнє буде мирним».

Нове покоління вступає на широку дорогу життя. Вони інші, вони знають, що роблять. У них все вийде!