Радник міського голови з питань безбар’єрності

  • 446

Фото без опису

МЕЛЬНИК ТЕТЯНА ОЛЕКСІЇВНА

радник міського голови з питань безбар’єрності

Каб.: 106

Тел.: (04579) 3-00-11

Е-mail: Melnyk.T@slav.gov.ua 

Сторінка у Facebook

Основні завдання:

  1. Аналіз політичних, соціально-економічних, інших процесів, що відбуваються в місті, Україні та за її межами, та подання  в установленому порядку пропозицій щодо визначення пріоритетних напрямів розвитку міста у сфері безбар'єрності та шляхів їх реалізації.

  2. Співпраця з науковими установами, аналітичними центрами і представництвами іноземних держав та міжнародних організацій в Україні з питань, що належать до його компетенції.

  3. Взаємодія з міністерствами, іншими центральними та місцевими органами виконавчої влади, а також представниками інших державних органів, установ і організацій у відповідній сфері.

  4. Контроль за виконанням та реалізацією міських цільових програм у сфері безбар'єрності, моніторинг їх ресурсного забезпечення відповідно до своїх повноважень з наданням відповідних  пропозицій. 

  5. Здійснення підготовки проєктів рішень, що виносяться на розгляд Славутицької міської ради, її виконавчого комітету (спільно із фахівцями відповідних структурних підрозділів виконавчого комітету Славутицької міської ради).

  6. Розгляд пропозицій, звернень, заяв, що надходять до виконавчого комітету Славутицької міської ради.

  7. Надання консультацій структурним підрозділам Славутицької міської ради, виконавчого комітету, комунальним підприємствам, установам та організаціям Славутицької міської ради, громадянам.

Інші радники

Всі радники